Välkommen!

P1140892_edited

Välkommen till Ängdalen! Hundkurser och privatträning med positiva träningsmetoder. Det ska vara kul att träna och att ha hund. Här lär vi oss mycket om hundar, inte bara träning utan om hundars språk, signaler och mycket annat.

Jag heter Agneta Damberg och är hundinstruktör och hundpsykolog. Just nu utbildar jag mig och min Mio på Terapihundsutbildningen på Hundens hus.

Vi bor på en gård med Islandshästar, får, katter, kaniner och våra tre Bordercollies Jim, Mio och Allie.

På kurserna får gärna hela familjen vara med, men en i taget får träna.

Titta in på sidan och se om något passar, annars är du välkommen att höra av dig för mer info.

Jag är utbildad på Hundens Hus i Stockholm. Jag har gått instruktörutbildning nästan ett år och sen byggt på med kortare kurser som assistanshund, klicker, spår och  specialsök. Jag blev klar -05 och har därefter haft kursverksamhet samtidigt som jag fortsatt utbilda mig. Jag har precis avslutat en längre utbildning och blivit diplomerad problemhundskonsult/hundpsykolog, sept-13.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *